Detail publikace
Identifikace těkavých látek tavených sýrů s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.
LOUPANCOVÁ, B. VÍTOVÁ, E. ŠTOUDKOVÁ, H. ZEMANOVÁ, J. BUŇKA, F.
Originální název
Identifikace těkavých látek tavených sýrů s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.
Anglický název
Identification of Volatile Compounds of Processed Cheese Using HS-SPME and GC-MS
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Identifikace těkavých látek tavených sýrů s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.
Anglický abstrakt
Identification of Volatile Compounds of Processed Cheese Using HS-SPME and GC-MS
Klíčová slova v angličtině
HS-SPME, GC-MS, volatile compound
Autoři
LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.; ŠTOUDKOVÁ, H.; ZEMANOVÁ, J.; BUŇKA, F.
Rok RIV
2006
Vydáno
20. 9. 2006
Místo
Praha
ISBN
80-7080-620-6
Kniha
sborník
Edice
2
Číslo edice
2
Strany od
20
Strany do
23
Strany počet
3
BibTex
@inproceedings{BUT21649,
author="Blanka {Loupancová} and Eva {Vítová} and Hana {Burianová} and Jana {Zemanová} and František {Buňka}",
title="Identifikace těkavých látek tavených sýrů s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.",
booktitle="sborník",
year="2006",
series="2",
number="2",
pages="20--23",
address="Praha",
isbn="80-7080-620-6"
}