Detail publikace
STORAGE OF EXTRA VIRGIN OLIVE OIL AND ITS IMPACT ON FATTY ACID LEVELS
KRÁČMAR, S. FIŠERA, M. Přikrylová, V. FIŠEROVÁ, L. Málek, Z.Tvrzník, P.
Originální název
STORAGE OF EXTRA VIRGIN OLIVE OIL AND ITS IMPACT ON FATTY ACID LEVELS
Typ
článek v časopise ve Web of Science, Jimp
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
Peroxide and acid value and fatty acid content were monitored during two-year storage in various olive oils
Klíčová slova
extra virgin olive oil, storage, peroxide value, acid value, fatty acids, oleic acid, SAFA, MUFA, PUFA
Autoři
KRÁČMAR, S.; FIŠERA, M.; Přikrylová, V.; FIŠEROVÁ, L.; Málek, Z.;Tvrzník, P.
Vydáno
1. 4. 2019
Nakladatel
Faculty of Biotechnology and Food Sciences, Slovak University of Agriculture in Nitra
Místo
Nitra, Slovak Republic
ISSN
1338-5178
Periodikum
Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences
Ročník
8
Číslo
5
Stát
Slovenská republika
Strany od
1228
Strany do
1230
Strany počet
3
URL
BibTex
@article{BUT157937,
author="KRÁČMAR, S. and FIŠERA, M. and Přikrylová, V. and FIŠEROVÁ, L. and Málek, Z. and Tvrzník, P.",
title="STORAGE OF EXTRA VIRGIN OLIVE OIL AND ITS IMPACT ON FATTY ACID LEVELS",
journal="Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences",
year="2019",
volume="8",
number="5",
pages="1228--1230",
doi="10.15414/jmbfs.2019.8.5.1228-1230",
issn="1338-5178",
url="https://search.proquest.com/docview/2213912134?pq-origsite=gscholar"
}