Detail publikace
DETERMINATION OF NATAMYCIN IN FERMENTED DRY SALAMI CASINGS
FIŠERA, M. VALÁŠEK, P. MLČEK, J. FOJTÍKOVÁ, L. FIŠEROVÁ, L.
Originální název
DETERMINATION OF NATAMYCIN IN FERMENTED DRY SALAMI CASINGS
Typ
článek v časopise ve Web of Science, Jimp
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
The article deals with elaboration of an HPLC method with UV/VIS/MS detection used for determination of natamycin in meat smoked products.
Klíčová slova
determination of natamycin, fermented salami, HPLC
Autoři
FIŠERA, M.; VALÁŠEK, P.; MLČEK, J.; FOJTÍKOVÁ, L.; FIŠEROVÁ, L.
Rok RIV
2015
Vydáno
4. 12. 2015
Nakladatel
WILEY-BLACKWELL
Místo
USA
ISSN
0145-8892
Periodikum
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
Ročník
39
Číslo
6
Stát
Spojené státy americké
Strany od
3110
Strany do
3116
Strany počet
7
BibTex
@article{BUT123951,
author="FIŠERA, M. and VALÁŠEK, P. and MLČEK, J. and FOJTÍKOVÁ, L. and FIŠEROVÁ, L.",
title="DETERMINATION OF NATAMYCIN IN FERMENTED DRY
SALAMI CASINGS",
journal="JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION",
year="2015",
volume="39",
number="6",
pages="3110--3116",
doi="10.1111/jfpp.12576",
issn="0145-8892"
}