Detail publikace
EFFECT OF VARIOUS SULPHUR DIOXIDE ADDITIONS ON AMOUNT OF DISSOLVED OXYGEN, TOTAL ANTIOXIDANT CAPACITY AND SENSORY PROPERTIES OF WHITE WINES
VALÁŠEK, P. MLČEK, J. FIŠERA, M. FIŠEROVÁ, L. SOCHOR, J. BAROŇ, M. JURÍKOVÁ, T.
Originální název
EFFECT OF VARIOUS SULPHUR DIOXIDE ADDITIONS ON AMOUNT OF DISSOLVED OXYGEN, TOTAL ANTIOXIDANT CAPACITY AND SENSORY PROPERTIES OF WHITE WINES
Typ
článek v časopise ve Web of Science, Jimp
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
The article deals with effect of various suplhur dioxide additions on amount of dissolved oxygen, on their effects on total antioxidant capacity and subsequent sensory properties of white wines.
Klíčová slova
white wines, sulphur dioxide, antioxidants, dissolved oxygen
Autoři
VALÁŠEK, P.; MLČEK, J.; FIŠERA, M.; FIŠEROVÁ, L.; SOCHOR, J.; BAROŇ, M.; JURÍKOVÁ, T.
Rok RIV
2014
Vydáno
2. 4. 2014
Nakladatel
HOEHERE BUNDESLEHRANSTALT UND BUNDESAMT FUER WEIN- UND OBSTBAU
Místo
Rakousko
ISSN
0007-5922
Periodikum
Mitteilungen Klosterneuburg
Ročník
64
Číslo
4
Stát
Rakouská republika
Strany od
193
Strany do
200
Strany počet
8
BibTex
@article{BUT113470,
author="VALÁŠEK, P. and MLČEK, J. and FIŠERA, M. and FIŠEROVÁ, L. and SOCHOR, J. and BAROŇ, M. and JURÍKOVÁ, T.",
title="EFFECT OF VARIOUS SULPHUR DIOXIDE ADDITIONS ON AMOUNT OF DISSOLVED OXYGEN, TOTAL ANTIOXIDANT CAPACITY AND SENSORY PROPERTIES OF WHITE WINES",
journal="Mitteilungen Klosterneuburg",
year="2014",
volume="64",
number="4",
pages="193--200",
issn="0007-5922"
}