Detail publikace
Redukce znečištění odpadních vod z potravinářského průmyslu s využitím termofilní mikroflóry
Babák, L., Rychtera, M., Burdychová, R., Vítová, E.
Originální název
Redukce znečištění odpadních vod z potravinářského průmyslu s využitím termofilní mikroflóry
Anglický název
The reduction of the waste water contamination from food industry with thermophilic microflora use
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Referát o možnosti redukce znečištění odpadních vod z potravinářského průmyslu s využitím termofilní mikroflóry.
Anglický abstrakt
Report about possibilities of the reduction of the waste water contamination from food industry with thermophilic microflora use.
Klíčová slova v angličtině
thermophilic, waste water, treatment
Autoři
Babák, L., Rychtera, M., Burdychová, R., Vítová, E.
Rok RIV
2003
Vydáno
1. 10. 2003
Nakladatel
VÚPP, ČSCH
Místo
Skalský Dvůr
ISBN
80-902671-6-5
Kniha
Sborník příspěvků
Strany od
470
Strany do
472
Strany počet
3
BibTex
@inproceedings{BUT9034,
author="Libor {Babák} and Mojmír {Rychtera} and Radka {Burdychová} and Eva {Vítová}",
title="Redukce znečištění odpadních vod z potravinářského průmyslu s využitím termofilní mikroflóry",
booktitle="Sborník příspěvků",
year="2003",
pages="3",
publisher="VÚPP, ČSCH",
address="Skalský Dvůr",
isbn="80-902671-6-5"
}