Detail publikace

Stanovení Cr v potravinách technikami ICP-OES a ETA-AAS s prekoncentrací na pevných sorbentech

FIŠERA, M.

Originální název

Stanovení Cr v potravinách technikami ICP-OES a ETA-AAS s prekoncentrací na pevných sorbentech

Anglický název

Determination of Cr in foodstuff with preconcentration on solid state sorbents by ICP-OES and ETA-AAS

Typ

článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

Stanovení Cr v potravinách technikami ICP-OES a ETA-AAS s prekoncentrací na pevných sorbentech

Anglický abstrakt

Determination of Cr in foodstuff with preconcentration on solid state sorbents by ICP-OES and ETA-AAS

Klíčová slova v angličtině

Determination of Cr in foodstuff with preconcentration on solid state sorbents by ICP-OES and ETA-AAS

Autoři

FIŠERA, M.

Vydáno

1. 1. 2003

Nakladatel

VÚPP a ČCHS

Místo

Praha

ISBN

80-902671-6-5

Kniha

Sborník příspěvků

Strany od

284

Strany do

285

Strany počet

2

BibTex

@inproceedings{BUT8568,
  author="Miroslav {Fišera}",
  title="Stanovení Cr v potravinách technikami ICP-OES a ETA-AAS s prekoncentrací na pevných sorbentech",
  booktitle="Sborník příspěvků",
  year="2003",
  pages="2",
  publisher="VÚPP a ČCHS",
  address="Praha",
  isbn="80-902671-6-5"
}