Detail publikace
Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC
VRÁNOVÁ, D., FIŠERA, M.
Originální název
Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC
Klíčová slova
Stanovení sojových izoflafonů v masných výrobcích metodou HPLC
Autoři
VRÁNOVÁ, D., FIŠERA, M.
Rok RIV
2003
Vydáno
1. 1. 2003
Nakladatel
ICT Praha
Místo
Praha
ISBN
80-7080-528-5
Kniha
Book of Abstracts
Strany od
94
Strany do
94
Strany počet
1
BibTex
@inproceedings{BUT8563,
author="Dana {Vránová} and Miroslav {Fišera}",
title="Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC",
booktitle="Book of Abstracts",
year="2003",
pages="1",
publisher="ICT Praha",
address="Praha",
isbn="80-7080-528-5"
}