Detail publikace

Detection of soy proteins in meat products

VRÁNOVÁ, D.

Originální název

Detection of soy proteins in meat products

Typ

článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus

Jazyk

angličtina

Originální abstrakt

Detection of soy proteins in meat products

Klíčová slova v angličtině

soy, HPLC,Food,isoflavones

Autoři

VRÁNOVÁ, D.

Rok RIV

2004

Vydáno

1. 1. 2003

Nakladatel

Institut chemických technologií

Místo

Praha

ISBN

80-7080-528-5

Kniha

Recent advances in food analysis

Strany od

94

Strany do

94

Strany počet

1

BibTex

@inproceedings{BUT8545,
  author="Dana {Vránová}",
  title="Detection of soy proteins in meat products",
  booktitle="Recent advances in food analysis",
  year="2003",
  pages="1",
  publisher="Institut chemických technologií",
  address="Praha",
  isbn="80-7080-528-5"
}