Detail publikace
Protective effect of food components against oxidative stress in humans
RAKOVÁ, M., MÁROVÁ, I.
Originální název
Protective effect of food components against oxidative stress in humans
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
Protective effect of food components against oxidative stress in humans
Klíčová slova v angličtině
Protective effect, food, oxidative stress
Autoři
RAKOVÁ, M., MÁROVÁ, I.
Rok RIV
2002
Vydáno
14. 1. 2002
Nakladatel
ICS-UNIDO
Místo
Brno
ISBN
80-214-2151-7
Kniha
Sborník
Strany od
289
Strany do
293
Strany počet
5
BibTex
@inproceedings{BUT7481,
author="Michaela {Raková} and Ivana {Márová}",
title="Protective effect of food components against oxidative stress in humans",
booktitle="Sborník",
year="2002",
pages="5",
publisher="ICS-UNIDO",
address="Brno",
isbn="80-214-2151-7"
}