Detail publikace
The characterisation of the barley proteins and glycoproteins by using separation methods and mass spectometry
LAŠTOVIČKOVÁ, Markéta MÁROVÁ, Ivana CHMELÍK, Josef
Originální název
The characterisation of the barley proteins and glycoproteins by using separation methods and mass spectometry
Typ
abstrakt
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
The characterisation of the barley proteins and glycoproteins by using separation methods and mass spectometry
Klíčová slova
barley proteins, mass spectometry
Autoři
LAŠTOVIČKOVÁ, Markéta; MÁROVÁ, Ivana; CHMELÍK, Josef
Vydáno
31. 8. 2004
Místo
Olomouc
ISSN
0232-0061
Periodikum
Acta Universitatis Palackianae olomooucensis Chemica
Ročník
43S
Stát
Česká republika
Strany od
42
Strany do
42
Strany počet
1
BibTex
@misc{BUT60309,
author="Markéta {Laštovičková} and Ivana {Márová} and M. {Marchetti} and G. {Allmaier} and Josef {Chmelík}",
title="The characterisation of the barley proteins and glycoproteins by using separation methods and mass spectometry",
year="2004",
journal="Acta Universitatis Palackianae olomooucensis Chemica",
volume="43S",
pages="42--42",
address="Olomouc",
issn="0232-0061",
note="abstract"
}