Detail publikace
Stanovení bisfenolu A v konzervovaných potravinách, 1. v konzervované zelenině
VESPALCOVÁ, M. DRDÁK, M. GIERC, D. VOŠMEROVÁ, D.
Originální název
Stanovení bisfenolu A v konzervovaných potravinách, 1. v konzervované zelenině
Anglický název
Determination of bisphenol A in canned food, 1. in canned vegetables
Typ
abstrakt
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Pposter popisuje vývoj HPLC metody stanovení bisfenolu A v zeleninových konzervách.
Anglický abstrakt
Poster describes the development of HPLC method for bisphenol A determination in vegetable cans.
Klíčová slova
HPLC; bisfenol A; konzervovaná zelenina
Klíčová slova v angličtině
HPLC; bisphenol A; canned vegetable
Autoři
VESPALCOVÁ, M.; DRDÁK, M.; GIERC, D.; VOŠMEROVÁ, D.
Vydáno
17. 5. 1999
Nakladatel
VÚPP
Místo
Praha
Strany od
16
Strany do
17
Strany počet
2
BibTex
@misc{BUT60301,
author="Milena {Vespalcová} and Milan {Drdák} and David {Gierc} and Dagmar {Vošmerová}",
title="Stanovení bisfenolu A v konzervovaných potravinách, 1. v konzervované zelenině",
booktitle="Sborník abstraktů z konference XXX. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin",
year="1999",
pages="16--17",
publisher="VÚPP",
address="Praha",
note="abstract"
}