Detail publikace
Study of antioxidant and antimutagenic effect of plant foods
PTÁČEK, P. MÁROVÁ, I. MIKULCOVÁ, A. PEKAŘ, M.
Originální název
Study of antioxidant and antimutagenic effect of plant foods
Typ
abstrakt
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
Study of antioxidant and antimutagenic effect of plant foods
Klíčová slova
fruit juice, vegetable juice, flavonoids
Autoři
PTÁČEK, P.; MÁROVÁ, I.; MIKULCOVÁ, A.; PEKAŘ, M.
Vydáno
31. 8. 2004
Místo
Olomouc
ISSN
0232-0061
Periodikum
Acta Universitatis Palackianae olomooucensis Chemica
Ročník
43S
Stát
Česká republika
Strany od
247
Strany do
247
Strany počet
1
BibTex
@misc{BUT60261,
author="Petr {Ptáček} and Ivana {Márová} and Andrea {Mikulcová} and Miloslav {Pekař}",
title="Study of antioxidant and antimutagenic effect of plant foods",
year="2004",
journal="Acta Universitatis Palackianae olomooucensis Chemica",
volume="43S",
pages="247--247",
address="Olomouc",
issn="0232-0061",
note="abstract"
}