Detail publikace
Determination of phenolic compounds in cereal products.
LICHNOVÁ, A. VONDRÁČKOVÁ, H. MÁROVÁ, I.
Originální název
Determination of phenolic compounds in cereal products.
Typ
článek v časopise - ostatní, Jost
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
In this work a set of phenolic compounds present in several cereal product was analyzed. Phenolics were determined by RP-HPLC method ias glycosides and also after acidic hydrolysis as aglycons. Conditions of chromatographic analysis were optimized too.
Klíčová slova
phenolics, cereals, HPLC
Autoři
LICHNOVÁ, A.; VONDRÁČKOVÁ, H.; MÁROVÁ, I.
Rok RIV
2010
Vydáno
28. 6. 2010
Nakladatel
Ceská společnost chemická
Místo
Praha
ISSN
0009-2770
Periodikum
Chemické listy
Ročník
104
Číslo
6
Stát
Česká republika
Strany od
574
Strany do
575
Strany počet
2
BibTex
@article{BUT49858,
author="Andrea {Lichnová} and Hedvika {Vondráčková} and Ivana {Márová}",
title="Determination of phenolic compounds in cereal products.",
journal="Chemické listy",
year="2010",
volume="104",
number="6",
pages="574--575",
issn="0009-2770"
}