Detail publikace
Determination of anthocyanins in red grape skin by pressurized fluid extraction and HPLC
HOHNOVÁ, B. ŠŤAVÍKOVÁ, L. KARÁSEK, P.
Originální název
Determination of anthocyanins in red grape skin by pressurized fluid extraction and HPLC
Typ
článek v časopise - ostatní, Jost
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
Determination of 3-monoglucoside anthocyanins in red grape skin of variety Alibernet by PFE and HPLC.
Klíčová slova
PFE, grape skin
Autoři
HOHNOVÁ, B.; ŠŤAVÍKOVÁ, L.; KARÁSEK, P.
Rok RIV
2008
Vydáno
1. 1. 2009
ISSN
1212-1800
Periodikum
Czech J. Food Scencies (Special Isue)
Ročník
26
Číslo
S
Stát
Česká republika
Strany od
39
Strany do
42
Strany počet
4
BibTex
@article{BUT49143,
author="Barbora {Hohnová} and Lenka {Šťavíková} and Pavel {Karásek}",
title="Determination of anthocyanins in red grape skin by pressurized fluid extraction and HPLC",
journal="Czech J. Food Scencies (Special Isue)",
year="2009",
volume="26",
number="S",
pages="39--42",
issn="1212-1800"
}