Detail publikace

Determination of anthocyanins in red grape skin by pressurized fluid extraction and HPLC

HOHNOVÁ, B. ŠŤAVÍKOVÁ, L. KARÁSEK, P.

Originální název

Determination of anthocyanins in red grape skin by pressurized fluid extraction and HPLC

Typ

článek v časopise - ostatní, Jost

Jazyk

angličtina

Originální abstrakt

Determination of 3-monoglucoside anthocyanins in red grape skin of variety Alibernet by PFE and HPLC.

Klíčová slova

PFE, grape skin

Autoři

HOHNOVÁ, B.; ŠŤAVÍKOVÁ, L.; KARÁSEK, P.

Rok RIV

2008

Vydáno

1. 1. 2009

ISSN

1212-1800

Periodikum

Czech J. Food Scencies (Special Isue)

Ročník

26

Číslo

S

Stát

Česká republika

Strany od

39

Strany do

42

Strany počet

4

BibTex

@article{BUT49143,
  author="Barbora {Hohnová} and Lenka {Šťavíková} and Pavel {Karásek}",
  title="Determination of anthocyanins in red grape skin by pressurized fluid extraction and HPLC",
  journal="Czech J. Food Scencies (Special Isue)",
  year="2009",
  volume="26",
  number="S",
  pages="39--42",
  issn="1212-1800"
}