Detail publikace
Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC
VRÁNOVÁ, D.
Originální název
Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC
Typ
článek v časopise - ostatní, Jost
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC
Klíčová slova
isoflavones, HPLC ,Quantification
Autoři
VRÁNOVÁ, D.
Rok RIV
2005
Vydáno
22. 12. 2005
Místo
Brno
ISSN
1211-3395
Periodikum
Scripta medica
Ročník
06
Číslo
1
Stát
Česká republika
Strany od
56
Strany do
61
Strany počet
6
BibTex
@article{BUT46380,
author="Dana {Vránová}",
title="Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC",
journal="Scripta medica",
year="2005",
volume="06",
number="1",
pages="56--61",
issn="1211-3395"
}