Detail publikace

Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC

VRÁNOVÁ, D.

Originální název

Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC

Typ

článek v časopise - ostatní, Jost

Jazyk

angličtina

Originální abstrakt

Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC

Klíčová slova

isoflavones, HPLC ,Quantification

Autoři

VRÁNOVÁ, D.

Rok RIV

2005

Vydáno

22. 12. 2005

Místo

Brno

ISSN

1211-3395

Periodikum

Scripta medica

Ročník

06

Číslo

1

Stát

Česká republika

Strany od

56

Strany do

61

Strany počet

6

BibTex

@article{BUT46380,
  author="Dana {Vránová}",
  title="Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC",
  journal="Scripta medica",
  year="2005",
  volume="06",
  number="1",
  pages="56--61",
  issn="1211-3395"
}