Detail publikace
The Simple Method for Analysis of Fatty Acids in Food.
LOUPANCOVÁ, B. FIŠERA, M. BUŇKA, F. ZEMANOVÁ, J. VÍTOVÁ, E.
Originální název
The Simple Method for Analysis of Fatty Acids in Food.
Typ
článek v časopise - ostatní, Jost
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
The Simple Method for Analysis of Fatty Acids in Food.
Klíčová slova
fatty acids
Autoři
LOUPANCOVÁ, B.; FIŠERA, M.; BUŇKA, F.; ZEMANOVÁ, J.; VÍTOVÁ, E.
Rok RIV
2005
Vydáno
20. 9. 2005
Nakladatel
ČSCH
Místo
Brno
ISSN
0009-2770
Periodikum
Chemické listy
Ročník
99
Číslo
1
Stát
Česká republika
Strany od
311
Strany do
313
Strany počet
2
BibTex
@article{BUT46365,
author="Blanka {Loupancová} and Miroslav {Fišera} and František {Buňka} and Jana {Zemanová} and Eva {Vítová}",
title="The Simple Method for Analysis of Fatty Acids in Food.",
journal="Chemické listy",
year="2005",
volume="99",
number="1",
pages="311--313",
issn="0009-2770"
}