Detail publikace
Amaranth Seed Extraction by Propan-2-ol after Enzymatic Treatment
Veselá, M.
Originální název
Amaranth Seed Extraction by Propan-2-ol after Enzymatic Treatment
Typ
článek v časopise - ostatní, Jost
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
A process of amaranth seed grinding followed by extraction was studied.
Klíčová slova
amaranth; enzyme
Autoři
Veselá, M.
Rok RIV
2004
Vydáno
29. 9. 2004
Místo
Praha
ISSN
1212-1800
Periodikum
Czech J. Food Scencies (Special Isue)
Ročník
22
Číslo
S
Stát
Česká republika
Strany od
177
Strany do
178
Strany počet
2
BibTex
@article{BUT46001,
author="Mária {Veselá}",
title="Amaranth Seed Extraction by Propan-2-ol after Enzymatic Treatment",
journal="Czech J. Food Scencies (Special Isue)",
year="2004",
volume="22",
number="S",
pages="177--178",
issn="1212-1800"
}