Detail publikace
Studium antioxidačního účinku vybraných potravin
MÁROVÁ, I.
Originální název
Studium antioxidačního účinku vybraných potravin
Anglický název
Study of antioxidative effect of selected foods
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Antioxidative effect of selected plant foods was studied using stabile dipicryl-hydrazyl radical. The highest effect was observed in lemon, kiwi and pepper. Antioxidative effect exhibited positive corelation with ascorbate content in the food.
Klíčová slova v angličtině
antioxidants, plant foods
Autoři
MÁROVÁ, I.
Rok RIV
2001
Vydáno
3. 9. 2001
Nakladatel
Univerzita Mateja Bela
Místo
Banská Bystrica
ISBN
80-89029-24-8
Kniha
Sborník, 53.zjazd chemických spoločností
Strany od
269
Strany do
269
Strany počet
1
BibTex
@{BUT183070
}