Detail publikace
K problematice geneticky modifikovaných organismů (GMO)v potravinářském průmyslu.
VRÁNOVÁ, D.
Originální název
K problematice geneticky modifikovaných organismů (GMO)v potravinářském průmyslu.
Anglický název
Determination of genetic modification organism in food.
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Rozvoj moderních biotechnologií umožňuje vytvářet nové technologicky využitelné organismy metodami ,založenými na cíleném přenosu genů...
Anglický abstrakt
Rozvoj moderních biotechnologií umožňuje vytvářet nové technologicky využitelné organismy metodami ,založenými na cíleném přenosu genů...
Klíčová slova v angličtině
genetic modification organism, food
Autoři
VRÁNOVÁ, D.
Rok RIV
2004
Vydáno
22. 11. 2000
Nakladatel
VŠCHT Praha
Místo
Brno
Strany od
24
Strany do
24
Strany počet
1
BibTex
@inproceedings{BUT3267,
author="Dana {Vránová}",
title="K problematice geneticky modifikovaných organismů (GMO)v potravinářském průmyslu.",
booktitle="X.Mezinárodní symposium a výstava Konzervárenské dny 2000",
year="2000",
pages="1",
publisher="VŠCHT Praha",
address="Brno"
}