Detail publikace
Determination of Volatile Compounds in Processed cheese by Gas Chromatography
LOUPANCOVÁ, B. VÍTOVÁ, E. ŠTOUDKOVÁ, H. LAZÁRKOVÁ, Z. ZEMANOVÁ, J.
Originální název
Determination of Volatile Compounds in Processed cheese by Gas Chromatography
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
Determination of Volatile Compounds in Processed cheese by Gas Chromatography
Klíčová slova
processed cheese, aroma
Autoři
LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.; ŠTOUDKOVÁ, H.; LAZÁRKOVÁ, Z.; ZEMANOVÁ, J.
Rok RIV
2006
Vydáno
11. 9. 2006
Nakladatel
Univerzita Pardubice
Místo
Pardubice
ISBN
80-7194-855-1
Kniha
sborník
Edice
3
Číslo edice
2
Strany od
151
Strany do
151
Strany počet
1
BibTex
@inproceedings{BUT21651,
author="Blanka {Loupancová} and Eva {Vítová} and Hana {Burianová} and Zuzana {Lazárková} and Jana {Zemanová}",
title="Determination of Volatile Compounds in Processed cheese by Gas Chromatography",
booktitle="sborník",
year="2006",
series="3",
number="2",
pages="151--151",
publisher="Univerzita Pardubice",
address="Pardubice",
isbn="80-7194-855-1"
}