Detail publikace
Těkavé aromatické látky v různých stádiích zrání sýra Niva
ŠTOUDKOVÁ, H. VÍTOVÁ, E. LOUPANCOVÁ, B. FIŠERA, M.
Originální název
Těkavé aromatické látky v různých stádiích zrání sýra Niva
Anglický název
Volatile aroma compounds in various stages of Niva cheese ripening
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Těkavé aromatické látky v různých stádiích zrání sýra Niva
Anglický abstrakt
Volatile aroma compounds in various stages of ripening of Niva cheese
Klíčová slova v angličtině
aroma compounds, cheese, GC, SPME
Autoři
ŠTOUDKOVÁ, H.; VÍTOVÁ, E.; LOUPANCOVÁ, B.; FIŠERA, M.
Rok RIV
2006
Vydáno
5. 4. 2006
Nakladatel
Slovenska poľnohospodárska univerzita v Nitre
Místo
Nitra
ISBN
80-8069-681-0
Kniha
sborník
Edice
6
Číslo edice
1
Strany od
269
Strany do
272
Strany počet
4
BibTex
@inproceedings{BUT19344,
author="Hana {Burianová} and Eva {Vítová} and Blanka {Loupancová} and Miroslav {Fišera}",
title="Těkavé aromatické látky v různých stádiích zrání sýra Niva",
booktitle="sborník",
year="2006",
series="6",
number="1",
pages="269--272",
publisher="Slovenska poľnohospodárska univerzita v Nitre",
address="Nitra",
isbn="80-8069-681-0"
}