Detail publikace
Analýza mastných kyselin ve sterilovaných tavených sýrech.
LOUPANCOVÁ, B. FIŠERA, M. ŠTOUDKOVÁ, H. VÍTOVÁ, E.
Originální název
Analýza mastných kyselin ve sterilovaných tavených sýrech.
Anglický název
Analysis of FA in sterilized processed cheese
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Analýza mastných kyselin ve sterilovaných tavených sýrech.
Anglický abstrakt
Analysis of FA in sterilized processed cheese
Klíčová slova v angličtině
FA, processed cheese
Autoři
LOUPANCOVÁ, B.; FIŠERA, M.; ŠTOUDKOVÁ, H.; VÍTOVÁ, E.
Rok RIV
2005
Vydáno
19. 10. 2005
Nakladatel
VFU Brno
Místo
VFU Brno
ISBN
80-7305-544-9
Kniha
sborník
Edice
4
Číslo edice
1
Strany od
51
Strany do
54
Strany počet
4
BibTex
@inproceedings{BUT16206,
author="Blanka {Loupancová} and Miroslav {Fišera} and Hana {Burianová} and Eva {Vítová}",
title="Analýza mastných kyselin ve sterilovaných tavených sýrech.",
booktitle="sborník",
year="2005",
series="4",
number="1",
pages="51--54",
publisher="VFU Brno",
address="VFU Brno",
isbn="80-7305-544-9"
}