Detail publikace

Analýza mastných kyselin ve sterilovaných tavených sýrech.

LOUPANCOVÁ, B. FIŠERA, M. ŠTOUDKOVÁ, H. VÍTOVÁ, E.

Originální název

Analýza mastných kyselin ve sterilovaných tavených sýrech.

Anglický název

Analysis of FA in sterilized processed cheese

Typ

článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

Analýza mastných kyselin ve sterilovaných tavených sýrech.

Anglický abstrakt

Analysis of FA in sterilized processed cheese

Klíčová slova v angličtině

FA, processed cheese

Autoři

LOUPANCOVÁ, B.; FIŠERA, M.; ŠTOUDKOVÁ, H.; VÍTOVÁ, E.

Rok RIV

2005

Vydáno

19. 10. 2005

Nakladatel

VFU Brno

Místo

VFU Brno

ISBN

80-7305-544-9

Kniha

sborník

Edice

4

Číslo edice

1

Strany od

51

Strany do

54

Strany počet

4

BibTex

@inproceedings{BUT16206,
  author="Blanka {Loupancová} and Miroslav {Fišera} and Hana {Burianová} and Eva {Vítová}",
  title="Analýza mastných kyselin ve sterilovaných tavených sýrech.",
  booktitle="sborník",
  year="2005",
  series="4",
  number="1",
  pages="51--54",
  publisher="VFU Brno",
  address="VFU Brno",
  isbn="80-7305-544-9"
}