Detail publikace
Determination of Fatty Acids in Processed Cheese by Gas Chromatography.
LOUPANCOVÁ, B. VÍTOVÁ, E. FIŠERA, M. HROZOVÁ, L.
Originální název
Determination of Fatty Acids in Processed Cheese by Gas Chromatography.
Anglický název
Determination of Fatty Acids in Processed Cheese by Gas Chromatography.
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Determination of Fatty Acids in Processed Cheese by Gas Chromatography.
Anglický abstrakt
Determination of Fatty Acids in Processed Cheese by Gas Chromatography.
Klíčová slova v angličtině
FA, processed cheese, GC
Autoři
LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.; FIŠERA, M.; HROZOVÁ, L.
Rok RIV
2005
Vydáno
12. 9. 2005
Nakladatel
Univerzita Pardubice
Místo
Pardubice
ISBN
80-7194-771-7
Kniha
sborník
Edice
1
Číslo edice
8
Strany od
266
Strany do
266
Strany počet
1
BibTex
@inproceedings{BUT16201,
author="Blanka {Loupancová} and Eva {Vítová} and Miroslav {Fišera} and Lenka {Hrozová}",
title="Determination of Fatty Acids in Processed Cheese by Gas Chromatography.",
booktitle="sborník",
year="2005",
series="1",
number="8",
pages="266--266",
publisher="Univerzita Pardubice",
address="Pardubice",
isbn="80-7194-771-7"
}