Detail publikace
Stanovení mastných kyselin v tavených sýrech pomocí plynové chromatografie.
LOUPANCOVÁ, B. VÍTOVÁ, E. HROZOVÁ, L. ŠTOUDKOVÁ, H. ZEMANOVÁ, J. BUŇKA, F.
Originální název
Stanovení mastných kyselin v tavených sýrech pomocí plynové chromatografie.
Anglický název
Analysis of FA in processed cheese using GC
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Stanovení mastných kyselin v tavených sýrech pomocí plynové chromatografie
Anglický abstrakt
Analysis of FA in processed cheese using GC
Klíčová slova v angličtině
FA, GC, processed cheese
Autoři
LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.; HROZOVÁ, L.; ŠTOUDKOVÁ, H.; ZEMANOVÁ, J.; BUŇKA, F.
Rok RIV
2005
Vydáno
23. 5. 2005
Nakladatel
VÚPP
Místo
Skalský Dvůr
ISBN
80-86909-01-8
Kniha
Sborník
Edice
5
Číslo edice
5
Strany od
44
Strany do
47
Strany počet
4
BibTex
@inproceedings{BUT16196,
author="Blanka {Loupancová} and Eva {Vítová} and Lenka {Hrozová} and Hana {Burianová} and Jana {Zemanová} and František {Buňka}",
title="Stanovení mastných kyselin v tavených sýrech pomocí plynové chromatografie.",
booktitle="Sborník",
year="2005",
series="5",
number="5",
pages="44--47",
publisher="VÚPP",
address="Skalský Dvůr",
isbn="80-86909-01-8"
}