Detail publikace

využití metody pcr k druhové identifikaci masa v masných výrobcích

VRÁNOVÁ, D.

Originální název

využití metody pcr k druhové identifikaci masa v masných výrobcích

Anglický název

using of the method pcr to identification of meat in meat products

Typ

článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

využití metody pcr k druhové identifikaci masa v masných výrobcích

Anglický abstrakt

using of the method pcr to identification of meat in meat products

Klíčová slova v angličtině

meat, PCR, meat ptoducts,sausages

Autoři

VRÁNOVÁ, D.

Vydáno

24. 5. 2004

Místo

Skalský dvůr

ISBN

80-902671-8-1

Kniha

XXXV. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin

Strany od

4

Strany do

5

Strany počet

2

BibTex

@inproceedings{BUT15926,
  author="Dana {Vránová}",
  title="využití metody pcr k druhové identifikaci masa v masných výrobcích",
  booktitle="XXXV. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin",
  year="2004",
  pages="4--5",
  address="Skalský dvůr",
  isbn="80-902671-8-1"
}