Detail publikace
Influence of Food Matrices on Probiotic Bacteria Viability
BOKROVÁ, J. MATOUŠKOVÁ, P. HOOVÁ, J. POKORNÁ, M. MÁROVÁ, I.
Originální název
Influence of Food Matrices on Probiotic Bacteria Viability
Typ
abstrakt
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
Práce se zabývá studiem efektů prostředí na růst a viabilitu probiotických bakterií a analyzuje možnosti enkapsulace a lyofilizace mikroorganismu.
Klíčová slova
probiotic bacteria, encapsulation, lyophilization
Autoři
BOKROVÁ, J.; MATOUŠKOVÁ, P.; HOOVÁ, J.; POKORNÁ, M.; MÁROVÁ, I.
Vydáno
7. 11. 2017
Místo
Praha
ISBN
978-80-7080-999-0
Kniha
Recent Advances in Food Analysis Book of Abstracts
Číslo edice
první
Strany od
340
Strany do
340
Strany počet
1
BibTex
@misc{BUT142441,
author="Jitka {Bokrová} and Petra {Skoumalová} and Julie {Hoová} and Martina {Pokorná} and Ivana {Márová}",
title="Influence of Food Matrices on Probiotic Bacteria Viability",
booktitle="Recent Advances in Food Analysis
Book of Abstracts",
year="2017",
edition="první",
pages="340--340",
address="Praha",
isbn="978-80-7080-999-0",
note="abstract"
}