Detail publikace
Improvement of Cereal Product Safety by Enzymatic Way of Acrylamide Mitigation
CIESAROVÁ, Z. KUKUROVÁ, K. BEDNÁRIKOVÁ, A. MARKOVÁ, L. BAXA, S.
Originální název
Improvement of Cereal Product Safety by Enzymatic Way of Acrylamide Mitigation
Typ
článek v časopise - ostatní, Jost
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
This study compares pros and cons of enzyme treatment and a substitution of ammonium raising agent for sodium salt addition in manufactured gingerbreads with respect to their final sensory quality.
Klíčová slova
acrylamide; gingerbread; l-asparaginase; raising agent
Autoři
CIESAROVÁ, Z.; KUKUROVÁ, K.; BEDNÁRIKOVÁ, A.; MARKOVÁ, L.; BAXA, S.
Vydáno
1. 1. 2009
ISSN
1212-1800
Periodikum
Czech J. Food Scencies (Special Isue)
Ročník
27
Číslo
Special Issue
Stát
Česká republika
Strany od
S96
Strany do
S98
Strany počet
3
URL