Detail publikace
Analysis of antioxidant and antimutagenic properties of selected kinds of cereals
LICHNOVÁ, A. HURTOVÁ, J. MÁROVÁ, I.
Originální název
Analysis of antioxidant and antimutagenic properties of selected kinds of cereals
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
This study aimed to analyze selected types of cereals and rice to heir antioxidant and antimutagenic effects.
Klíčová slova
cereals, cereal products, antioxidant and antimutagenic properties
Autoři
LICHNOVÁ, A.; HURTOVÁ, J.; MÁROVÁ, I.
Rok RIV
2013
Vydáno
1. 10. 2013
Nakladatel
VFU Brno
Místo
Brno
ISBN
978-80-7305-664-3
Kniha
Hygiena a technologie potravin, XLIII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Sborník abstraktů
Číslo edice
1
Strany od
47
Strany do
47
Strany počet
1
BibTex
@inproceedings{BUT101809,
author="Andrea {Lichnová} and Jana {Hurtová} and Ivana {Márová}",
title="Analysis of antioxidant and antimutagenic properties of selected kinds of cereals",
booktitle="Hygiena a technologie potravin, XLIII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Sborník abstraktů",
year="2013",
number="1",
pages="47--47",
publisher="VFU Brno",
address="Brno",
isbn="978-80-7305-664-3"
}