studijní program
Chemie a technologie potravin
Fakulta: FCHZkratka: NPCP_CHTPAk. rok: 2012/2013
Typ studijního programu: magisterský navazující
Kód studijního programu: N2901
Udělovaný titul: Ing.
Akreditace: 20.7.2001 - 31.7.2014
Specifické požadavky na přijetí
Podmínkou přijetí je dosažení VŠ titulu bakalář.
Klíčové výsledky učení
Přístup k dalšímu vzdělávání
Absolventi mohou pokračovat studiem doktorského studijního programu.
Organizace a pravidla zkoušek, hodnocení a známkování
Požadavky pro úspěšné absolvování
Diplomová práce, státní závěrečná zkouška
Forma studia
prezenční studium
Garant programu
Koordinátor ECTS
Obor
Zkratka | Název (zaměření) | Povinných kreditů |
---|---|---|
NPCO_CHTP | Potravinářská chemie a biotechnologie | 103 |