studijní program
Chemie a technologie potravin
Fakulta: FCHZkratka: BKCP_CHTPAk. rok: 2012/2013
Typ studijního programu: bakalářský
Kód studijního programu: B2901
Udělovaný titul: Bc.
Akreditace: 31.12.2002 - 31.5.2019
Specifické požadavky na přijetí
Podmínkou přijetí je dosažení úplného středního nebo středního odborného vzdělání.
Klíčové výsledky učení
Přístup k dalšímu vzdělávání
Absolventi mohou pokračovat studiem navazujícího magisterského studijního programu.
Organizace a pravidla zkoušek, hodnocení a známkování
Požadavky pro úspěšné absolvování
Bakalářská práce, státní závěrečná zkouška
Forma studia
kombinované studium
Garant programu
Koordinátor ECTS
Obor
Zkratka | Název (zaměření) | Povinných kreditů |
---|---|---|
BKCO_BT | Biotechnologie | 168 |
BKCO_PCH | Potravinářská chemie | 161 |