studijní program
Chemie a technologie potravin
Fakulta: FCHZkratka: BPCP_CHTPAk. rok: 2009/2010
Typ studijního programu: bakalářský
Kód studijního programu: B2901
Udělovaný titul: Bc.
Akreditace: 15.11.2002 - 15.11.2012
Specifické požadavky na přijetí
Podmínkou přijetí je dosažení úplného středního nebo středního odborného vzdělání.
Klíčové výsledky učení
Přístup k dalšímu vzdělávání
Absolventi mohou pokračovat studiem navazujícího magisterského studijního programu.
Organizace a pravidla zkoušek, hodnocení a známkování
Požadavky pro úspěšné absolvování
Bakalářská práce, státní závěrečná zkouška
Forma studia
prezenční studium
Koordinátor ECTS
Obor
Zkratka | Název (zaměření) | Povinných kreditů |
---|---|---|
BPCO_BT | Biotechnologie | 217 |
BPCO_CHP | Potravinářská chemie | 225 |