Detail předmětu
Bachelor Winter Laboratory Project in Food Chemistry and Technology
FCH-B_WLPFCHTAk. rok: 2022/2023
This subject is offered to foreign students who are interested in the problematic of food chemistry and technology.
The students can choose the project topic in accordance with research activities of Department of Food Chemistry and Biotechnology, the project will be supervised by member of academic staff. Project topics will include various areas of food chemistry and technology, and will be based on use of many instrumental and/or basic laboratory techniques applied on various food matrices. Student will realize the project, prepare the final report, present, discuss and defend the obtained results.
Jazyk výuky
Počet kreditů
Garant předmětu
Zajišťuje ústav
Nabízen zahraničním studentům
Prerekvizity
- basic knowledge of English language
- basic skills in chemical laboratory
Plánované vzdělávací činnosti a výukové metody
Způsob a kritéria hodnocení
Osnovy výuky
The study of relevant literature, elaboration of brief literature search
Learning of methodology
Designing and realization of experiment
Evaluation and interpretation of results
Preparation of the project report, presentation and defense of obtained results.
Učební cíle
Vymezení kontrolované výuky a způsob jejího provádění a formy nahrazování zameškané výuky
Zařazení předmětu ve studijních plánech
- Program NPAP_ENVI magisterský navazující 1 ročník, zimní semestr, volitelný