Detail předmětu
Odborná praxe - PCH
FCH-BC_ODP_PAk. rok: 2021/2022
Odborná praxe v podniku zaměřeném na potravinářské technologie, případně na příbuzné chemické technologie a biotechnologie. Studenti se seznámí s fungováním konkrétního podniku oboru, a to po stránce technologické, řídící nebo vývojové. Poznají význam komunikace a spolupráce při praktické aplikace teoretických poznatků. Předmět je určen především pro studenty s vlastními kontakty na biotechnologické podniky, kde si možnost praxe mohou sami dohodnout..
Jazyk výuky
Počet kreditů
Garant předmětu
Zajišťuje ústav
Výsledky učení předmětu
Plánované vzdělávací činnosti a výukové metody
Způsob a kritéria hodnocení
Osnovy výuky
Učební cíle
Vymezení kontrolované výuky a způsob jejího provádění a formy nahrazování zameškané výuky
Elearning
Zařazení předmětu ve studijních plánech
- Program BPCP_CHTPO bakalářský
specializace PCH , 2 ročník, letní semestr, povinně volitelný
- Program BKCP_CHTPO bakalářský
specializace PCH , 2 ročník, letní semestr, povinně volitelný
- Program BPCP_CHTP bakalářský
obor BPCO_CHP , 2 ročník, letní semestr, povinně volitelný
- Program BKCP_CHTP bakalářský
obor BKCO_PCH , 2 ročník, letní semestr, povinně volitelný
Typ (způsob) výuky
Elearning