Detail předmětu
Analýza potravin
FCH-DCO_ANPAk. rok: 2020/2021
Předmět se skládá z rozhovoru studenta se zkoušejícím o tématu dizertační práce, z vypracování seminární práce na zadané téma a z následné diskuze studenta se zkoušejícím nad odevzdanou seminární
1. Představení tématu disertační práce, diskuse student/vyučující
2. Vypracování literární rešerše s cílem zhodnotit aktuální trendy a pokroky v analýze potravin (v souvislosti s disertační prácí studenta)
3. Rozprava student/vyučující nad odevzdanou rešerší
Jazyk výuky
Garant předmětu
Zajišťuje ústav
Výsledky učení předmětu
Plánované vzdělávací činnosti a výukové metody
Způsob a kritéria hodnocení
Osnovy výuky
2. Vypracování literární rešerše s cílem zhodnotit aktuální trendy a pokroky v technikách využivaných v disertační práci
3. Rozprava student/vyučující nad odevzdanou rešerší
Učební cíle
Vymezení kontrolované výuky a způsob jejího provádění a formy nahrazování zameškané výuky
Základní literatura
LEES, M.: Food authenticity and traceability, CRC Press, 2003, ISBN: 978-0-8493-1763-7
PICÓ, I.: Food toxicants analysis, Elsevier,The Netherlands,2007, 762pp. ISBN: 978-0-444-52843-8
separátní publikace v odborných časopisech se vzahem k řešenému tématu dizertační práce (CS)
Doporučená literatura
Zařazení předmětu ve studijních plánech
- Program DKCP_CHTP doktorský
obor DKCO_CHTP , 1 ročník, zimní semestr, povinně volitelný
- Program DPAP_CHTP doktorský
obor DPAO_CHTP , 1 ročník, zimní semestr, povinně volitelný
- Program DPCP_CHTP doktorský
obor DPCO_CHTP , 1 ročník, zimní semestr, povinně volitelný
- Program AKREDITACE doktorský 1 ročník, zimní semestr, povinně volitelný
- Program DKCP_PCH doktorský 1 ročník, zimní semestr, povinně volitelný